Så, det her er altså os …

3 danske drenge med en god idé … Vi startede Fullcarbon i 2014, med et primært mål om at sælge highend kulfiber hjul til lavere priser end der fandtes andre steder på markedet. 2 år senere har vi solgt mere end 550 sæt alene i Danmark, og tilbyder nu vores komplette sortiment til resten af verden.

Det startede egentlig alt sammen med spørgsmålet: “Hvorfor skal carbonhjul være så dyre?”

Jamen det behøver de sådan set heller ikke være…

Vi besluttede os for at starte et brand op, der kunne tilbyde høj kvalitet til lave priser. Det er faktisk ret simpelt. Vi spiller ikke tid, penge, eller energi på, at have international agenter og/eller distributører. Vi pakker, shipper, markedsfører, laver facebook og andre sociale medier selv… Det er bland andet derfor, at vi kan holde priserne nede – og stadig bibeholde et højt niveau af service og kvalitet.

Vi er iværksættere og sætter en ære i, at udvikle vores forretning – og udvikle på vores produkter. Vi vil altid arbejde mod, at tilbyde nye produkter, med en ny vinkel, men stadig til de lavere priser. Det skal altid være en oplevelse, at handle hos os, at tale med os, eller at køre på vores hjul!

Hvis du ringer, eller skriver, så er det os der svarer dig. Hvis du kommer forbi i vores showroom, så er det os du møder. Det er ret sejt – synes vi selv 🙂

About us - Tommy Christiansen

Tommy Christiansen
Chef for salg, distribution og indkøb

About us - Martin Melcher

Martin Melcher
Chef for marketing

About us - Thomas Baumann

Thomas Baumann
Chef for projekter og expo